Zamieszczone przez neo007303
Przepala się żarówka.
Zwiń
X
-
Przyczyną może być też luźny odbłyśnik w lampie, gdy np. jakiś uchwyt jest ułamany i wtedy cały wkład lampy razem z żarówką drży na nierównościach albo nawet od wibracji silnika. A te żarówki to jakieś firmowe kolega zakłada?
U mnie standardowa H7 (najtańsza ze stacji benzynowej) przepala się średnio raz na pół roku (czyli co ok. 20-25 kkm), w ciągu roku 2 razy wymieniałem i lewą i prawą stronę i trochę mnie to wkurza, ale podobno "ten typ tak ma" :roll: Teraz kupiłem na zapas Bosch LongLife, może pożyją dłużej.
Najtańsze H4 w poprzednim aucie były sporo wytrzymalsze, a ze starej Hondy CBR F1 z 1989roku jakieś 2 - 3 lata temu wyjmowałem jeszcze fabryczną :!: żarówkę firmy Stanley made in japan.
Komentarz
-
-
Enriquez, w moim polo 9n też tak było :!:
co 3-4 mce musiałem wymieniać lewy przód (H7)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
ja wymieniam prawie regularnie zarowki h7 co roku mniej więcej 12 miesięcy wytrzymuje żarówka hella , poprzednio kupułem oryginalna żarowke w pudelku skoda - audi ale w środku żarówka philips made in india wytrzymała tez niewiele ponad 1 rok. wcześniej miałem w kadecie h4 - to nie pamietam zeby sie przepaliła przez jakieś 4 - 5 lat.robert octaviaRK
Komentarz
-
Komentarz